Monday, July 13, 2015

The good and the bad one #1

I thought for quite a long time about these 2 in 1 reviews :) These will be mostly my empties that I can't conjure up a whole review but I can say a few words about them and let you know how I found them. Let me know in the comments if you do or don't like this format. 

Već dugo vremena razmišljam o ovakvim 2 u 1 recenzijama :) Ovdje će većinom biti moji potrošeni proizvodi o kojima ne mogu pisat čitavu recenziju, ali mogu reći par riječi o njima i kako mi se sviđaju. Napištie mi u komentarima sviđa li vam se ovakav tip posta ili ne.

jedan dobar jedan los #1

First up are Balea Vitamin shampoo and Nivea refreshing wash gel, what do you think which one I really liked and which one disappointed me?

Prvi su Balea Vitamin šampon i Nivea refreshing wash gel, gel za pranje lica. Što mislite koji mi se baš svidio, a koji me razočarao?


Nivea's refreshing wash gel gel za lice

Nivea's refreshing wash gel was the product that I really liked, it goes hand to hand with my all time favorite Olay refreshing face wash. It's mild and not drying, it takes my make up quite well even waterproof mascara. It's between 35-40 kn for 150 mL depends on the store.

Nivea refreshing wash gel je bio proizvod koji mi se baš svidio, ravnopravan je u borbi s mojim favoritom svih vremena Olay refreshing face wash. Blag je i ne isušuje, dobro skida šminku uključujući vodootopornu maskaru. Za 35-40 kn se dobije 150 mL gela ovisno o trgovini u kojoj kupujete. 

Balea Vitaminski sampon

I bought this shampoo after a lot of good reviews and I really thought I would like it, unfortunately for me that wasn't the case. I felt it didn't clean my hair properly and I always had to use too much product and consequently more time to wash my hair and rinse it off. It  has 500 mL and it has a pleasant fruity scent. I can't remember the exact price but I believe it wasn't more than 20 kn. I hope this was helpful. Have you tried any of these two?

Kupila sam ovaj šampon nakon pročitanih jako puno dobrih recenzija i stvarno sam mislila da će mi se svidjeti, nažalost kod mene to nije bio slučaj. Nije mi dobro čistio kosu, pa sam uvijek morala potrošiti puno proizvoda i vremena za oprati kosu. Ima 500 mL i ugodan voćni miris. Ne mogu se sjetiti točne cijene, ali mislim da ne bi trebao biti preko 20 kn. Nadam se da vam je ovo bilo korisno. Jeste li isprobali ijedan od ova dva proizvoda?

14 comments:

 1. Meni je Nivea wash gel odličan!
  Sviđaju mi se ovakvi postovi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yay volim kad se nekome svide isti proizvodi kao meni :)

   Delete
 2. Nisam probala niti jedan proizvod, ali dobra ideja za postove.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala :) Drago mi je vidjet pozitivan feedback definitivno ce ih bit jos :)

   Delete
 3. Nisam isprobala nijedan od ovih proizvoda, ali mi se sviđaju ovakvi postovi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos razlog vise da ih bude jos u buducnosti ;)

   Delete
 4. I haven't tried exact this refreshing wash gel, but I do love Nivea products generally :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I noticed that most people have love or hate relationship with their products, I quite like them :)

   Delete
 5. mislim da je šampon oko 10 kuna.
  i thumbs up za ovakve postove!

  ReplyDelete
  Replies
  1. moguce, znam samo da je prilicno jeftin ima vec neko vrijeme da sam ga kupila a nisam isla ciljano provjeravat cijenu :)

   Delete
 6. niveinu umivalicu probala, nešto je se baš i ne sjećam, ali zato negdje lupa u mozgu da sam olay kupila prije skoro pola godine i još ga nisam stigla načet, koliko se toga skupilo ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nista prokopaj po zalihama i pocni koristit ako ga imas :D

   Delete
 7. Probala sam Nivea refreshing wash gel i bila sam zadovoljna, moracu ponoviti kupovinu :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja cu mu se isto sigurno vratit iako trenutno koristim nesto drugo

   Delete

Thank you for coming and reading, please leave a trace of your presence here I love reading your comments :)