Friday, January 2, 2015

Essence Coral calling

I think that these pictures have been sitting in my folder for about a year now and I thought it's finally time that they see the light of day. This is Essence Coral calling and it's part of their standard range.

Mislim da su ove slike u mom folderu već jedno godinu dana i mislim da je krajnje vrijeme da ugledaju svjetlo dana. Ovo je Essence Coral calling i dio je njihove standardne ponude.

Essence Coral calling swatch

This is picture in the shade, it's a gorgeous coral pink shade, it's creamy and shiny and it applies very easily. It isn't drying on my lips and staying power is average. It's a nice everyday shade to go with the most make up looks.

Ovo je slika u sjeni, ovo je prekrasna koraljno roza nijansa, kremasta je i sjajna i vrlo lako se nanosi. Ne isušuje usne i ima prosječnu trajnost. Lijepa je svakodnevna nijansa koja se slaže sa većinom make up lookova.

Essence Coral calling ruz za usne

This is a picture in the sun. You get 4 grams for 20 kn. It's a nice deal for what you get. I don't have much else to say about this lipstick, swatch is the most important thing anyway :)

Ovo je slika na suncu. Dobije se četri grama ruža za 20 kn. Dobar omjer za ono što se dobije. Nemam što više puno reći o ovom ružu, swatch je i tako najvažnija stvar od svega :)

Essence Coral calling lendoxia

And this is how I wore Coral calling one day so you get a better feel how it looks like on. Do you like this shade? What's your favorite shade from the range?

I ovo je kako sam nosila coral calling jedan dan da si možete bolje predočiti kako izgleda na licu. Sviđa li vam se ova nijansa? Koja vam je omiljena nijansa iz njihovog standardnog ranga?

8 comments:

 1. Bas je lijepa nijansa, neki dan sam je snimila u dm-u.. :)

  ReplyDelete
 2. Baš je lijep, imam ga i ja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yey :D doduse po velicini tvoje kolekcije bilo bi mi cudno da nemas ^_^

   Delete
 3. Ajme kako je dobar, ali na tim tvojim usnama ionako svaki ruž dobro izgleda!!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma joj nemoj sad da se crvenim i kod mene ima zescih promasaja :)

   Delete
 4. kupila i proslijedila, meni baš i ne stoji... ali zato tebi super pristaje :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mislim da se cak sjecam kad si ga uzela, steta sto ti nije bolje odgovarao

   Delete

Thank you for coming and reading, please leave a trace of your presence here I love reading your comments :)