Tuesday, November 11, 2014

Avon Super shock brights purple mascara

Colored mascaras are always a fun way to spice up a look, or even a lazy option like mine in the look on the bottom of the post but it still looks interesting. Today I'll be showing you Avon Super shock brights mascara in Purple.

Maskare u boji su uvijek zabavan način za malo začinit look ili kao lijena opcija kao meni u looku na dnu posta, ali još uvijek izgleda zanimljivo. Danas ću vam pokazati  Avon Super shock brights maskaru u nijansi Purple.

Avon Super shock brights ljubicasta maskara

Here is the brush, I must say I'm not a biggest fan of rubber brushes and I prefer more bristly ones, but it does a good job, it really separates lashes and coats them with color but you just need to work it a bit more. With this mascara you get 10 mL I'm not sure about the price since I can't seem to find it in this catalog it will probably be back in some of the future ones, now they have a back and brown version. 

Evo četkice, moram priznat nisam najveći ljubitelj gumenih četkica više volim one standardne. Ova doduše dobro odrađuje posao, pogotovo lijepo razdvaja trepavice i pokriva ih s bojom, ali treba malo više raditi s njom. S ovom maskarom se dobije 10 mL, nisam sigurna za cijenu jer je ne mogu pronaći u ovom katalogu, ali pretpostavljam da će biti vraćena u nekom od budućih, trenutno imaju crnu i smeđu varijantu.

Avon Super shock brights ljubicasta maskara jedan sloj

This one coat, I have really light lashes so even like this color shows up but this is a bit too little for my taste.

Ovo je jedan sloj, ja imam jako svijetle trepavice tako da se boja vidi odmah i na njima iako nije dovoljno za moj ukus.

Avon Super shock brights ljubicasta maskara dva sloja

This is two coats and it's much better. 

Ovo su dva sloja i to mi se puno više sviđa.

Avon Super shock brights ljubicasta maskara tri sloja

This is three coats and it's my favorite way to wear it, it gives lot of volume to my lashes but it still keeps them very separated. I feel like it's a bit drier mascara even though it looks creamy on the wand you really need to work it up to really show it up on your lashes. It isn't waterproof but it stays well on the lashes, it doesn't bleed under the eyes nor does it flake. It's a nice mascara if you want a bit of fun but I don't wear it too often since I do need some time to apply it the way I want it to look. 

Ovo su tri sloja i onako kako mi se najaviše sviđa nosit je, da dosta volumena mojim trepavicama, ali ih još uvijek super razdvoji. Imam osjećaj da je malo suša maskara iako izgleda kremasto na četkici, treba je dobro razraditi da se stvarno pokaže na trepavicama. Nije vodootporna, ali joj je trajnost na trepavicama dobra, ne preslikava se ispod oka niti se trusi. Dobra je maskara ako se želite malo zabaviti, ali je ne nosim prečesto zbog toga koliko mi treba da je nanesem onako kako želim da izgleda.

Avon Super shock brights ljubicasta maskara make up look

And this is a make up look how I wore it this summer, it's not the best lighting but it's all I have and it's just a little something so you can see it in action. Do you like colored mascaras or are you only black kind of girl?

I evo jednog make up looka da vidite kako sam ga nosila ovo ljeto, nije najbolje osvjetljenje, ali je sve što imam i samo nešto da vidite maskaru u akciji. Volite li maskare u boji ili ste onaj tip za samo crnu i najcrniju moguću :D?
*PR Sample

24 comments:

 1. Obozavam maskare u boji, i preferiram gumenu cetkicu vise od obicne. Bas dobro izgleda sa dva i tri sloja, krasno razdvaja i daje lijep volumen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ova bi tebi onda bila dobra, samo pitanje je kad ce je vracat

   Delete
 2. Nisam fan maskara u boji ali tebi baš lijepo pristaje. Sviđa mi se četkica i sam izgled trepavica nakon nanošenja maskare. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala :D ima kao sto sam napisala i crna ovakva, nadam se da je i ona ovako dobra ili jos bolje da postize ovakav efekt u dva sloja to bi bilo super

   Delete
 3. Koliko ti lepe oke imaš, kao kakvo dete, vesele, velike <3 Lepo ti stoji buljičanstvena maskara :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajme sad sam se zacrvenila do usiju hvala :D

   Delete
 4. Bas sam se premisljala oko ove maskare i Color Trend iz Avona - nabavila sam Color Trend i nisam pozalila jer mi se cini da ima nizu cijenu od SuperShock - svakako da su i meni ove maskare u boji fore radi, da se malo poigram. Ako budes u prilici, plava Color Trend je super i bas zanimljivo je izgledala tokom ljeta (kada je jedino i mogla proci na mojim okama). A sloziti cu se sa Mishky za tvoje oke - djecije fine okice imas :3 :**

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vidjeh da te colortrend jos uvijek imaju, valjda im se bolje prodaju, ako ih se sjetim iduce ljeto probam plavu sad zimi imam manju potrebu za ovima u boji a imam ovu i onu essence zelenkastu pa treba prvo to potrosit

   Delete
 5. i ja sam se nedavno navukla na gumene četkice... <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. onda bi ti se ova definitivno svidjela :D

   Delete
 6. a ja sam mislila da sam jedina koja obožava gumene četkice, ali vidim po komentarima da nas ima :D
  otkad su se pojavile, samo gumene kupujem. ne znam se više našminkati s onim običnim.... :sigh:

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe svatko ima neku svoju preferencu, ima dobrih i gumenih al bolje su mi opcenito ove obicne

   Delete
 7. Jaz nisem nek ljubitelj barvnih maskar. Nekako se mi zdi, da imam tako temne trepalnice, da rabim dosti nanosa, da se kaj barve vidi. Mogoče bom dala šanso kaki barvni Essence maskari, nisem še ziher.

  ReplyDelete
  Replies
  1. essence su mi vise za kratko vrijeme inace znaju se preslikat na donji kapak

   Delete
 8. Meni su super maskare u boji, kad bi barem samo bile nekako pigmentiranije. Zamisli žutu ili zelenu :D

  ReplyDelete
 9. Krasna! :-) Volim maskare u boji, ali samo ako se radi o plavoj i ljubicastoj :-)

  ReplyDelete
 10. meni su recimo gumene četkice super, a što se tiče maskara u boji, nisam još nijednu uzela... premda mi recimo zelena i plava izgledaju zanimljivo, ali sve se mislim kako ću ipak preživjeti bez njih ;)
  ma nema do crne maskare i gotovo... imam smeđu, sjetih se... ali ta ne radi ništa, nije to za moje ionako bezbojne trepavice :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. ako su bezbojne valjda ih bar oboja XD

   Delete
 11. Nice one! I love colored mascaras :)

  ReplyDelete
 12. I always get tempted by colored mascaras but go back to brown black because it seems to show up better on me, but I do have a deep plum colored one I've been using lately that I like.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I bet that plum one works great with your coloring :)

   Delete

Thank you for coming and reading, please leave a trace of your presence here I love reading your comments :)