Saturday, March 8, 2014

Blue and purple eye pencil

Sorry for not posting these past few days, things got in the way and I didn't have the time to post, I won't promise to be regular for the next week, but some time after that everything should go to normal. Today I prepared swatches of the two eye pencils that can be bought in Bipa stores.

Isprike zbog neredovitog postanja zadnjih dana, al uletile su mi neke druge stvari pa nije bilo vremena, zasad još ne mogu obećati da će idući tjedan sve biti redovito, ali nako toga bi se opet trebalo sve vratiti u normalu. Danas sam vam pripremila swatcheve dvije olovke za oči koje se mogu kupiti u Bipi.


bipa olovke za oci

On the left is B* pretty electric blue one I think it's just marked as shade number 3 and on the right is Look by Bipa in the shade Ultra violet. All pictures are shot in the shade. 

Slijeve strane je B* pretty električno plava, koja na sebi nosi samo oznaku 3, a s desne strane je Look by Bipa u nijansi Ultra violet. Sve slike u postu su slikane u sjeni.

B* pretty electric blue olovka za oci

I didn't have time to combine the pictures so you get more of them :D This is the blue one, I  love the color and that's about it, pencil itself is pretty hard and difficult to apply evenly, it doesn't stay too long on the waterline and comes off quite easily. 

Nisam imala vremena skombinirat slike tako da ćete ih dobiti nešto više od planiranog :D Ovo je plava olovka, jako mi se sviđa boja, ali to je to, olovka je tvrda i teška za jednoliko nanošenje, a ne ostaje jako dugo na waterlineu i općenito se brzo skida.

B* pretty electric blue elektricno plava olovka za oci

Making a thin line with it is quite difficult for me, since I bought it I haven't used it too much and I will not repurchase it after I finish it. Nice pop of color but I must find it in a different formulation. I don't remember the price but it's around 10 kn. 

Teško mi je napraviti tanku crtu s njom i otkad sam je kupila nisam je puno koristila. Nemam u planu ponovit kupovinu kad je uspijem dovršiti. Super je za dodat malo boje make upu, ali moram naći ovu boju u drugoj formulaciju. Ne sjećam se točne cijene, ali mislim da je oko 10 kn.

Look by BIPA Ultra violet olovka za oci

And this is the purple one, Look by BIPA Ultra violet, this one is much softer and easier to apply but still a little uneven. It says it's waterproof, I wouldn't say it's completely waterproof but it stays on quite well. It's medium purple with a lighter sheen. You can blend it at first, but once it sets it stays on nicely. 

Evo i ljubičaste, Look by BIPA Ultra violet, ova je puno mekša i lakša za nanošenje iako još uvijek malo neravnomjerna. Kaže na njoj da je vodootporna, ne bih rekla baš potpuno vodootporna, ali se dobro drži. Ovo je jedna srednja ljubičasta nijansa, sa svjetlijim odsjajem. Na početku se može izblendati, ali kad se osuši prilično dobro drži.

Look by BIPA Ultra violet ljubicasta olovka za oci

This one is a little bit easier for doing a thin line but, a straight one is a little bit more difficult. I like to set this one with an eyeshadow over the top and use it under my eyes, it works quite well for that purpose. I think this one is around 13 kn, but I bought these quite some time ago so I don't really remember correctly. How do you like this pair, do you have any of their eye pencils?

Ova je lakša za napraviti tanju liniju, ali je ravna linija nešto teža. Volim je nositi ispod oka, sa sjenilom preko i tako mi prilično dobro funkcionira. Mislim da je ova njegdje oko 13 kn, ali sam je kupila prije nekog vremena, pa nisam sigurna koliko se točno sjećam. Kako se vama sviđa ovaj dvojas, imate li neku od njihovih olovaka za oči?

24 comments:

 1. Kako god, boje su jako lijepe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. To da, a iskoristit ce se i olovke, ali eto nisu nesto sto bi ponovila

   Delete
 2. Joj ova plava mi je vrh! Šteta zbog trajnosti i teksture :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da bas sam se ponadala kako ce bit pun pogodak kad sam vidjela boju :(

   Delete
 3. nemam ni jednu, moram priznati da je plava fenomenalna boja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. mislim da ni ja nakon ovih necu imat vise od ovih, ali ako nadjem ovakvu plavu kod nekog drugog branda bit ce moja :D

   Delete
 4. Ova ljubičasta nijansa je lijepa, šteta što se nisu baš pokazale nekakvim :(

  ReplyDelete
 5. Ajme, ove plava nijansaaaaaa. Ja sam se zaljubila :)

  ReplyDelete
 6. Wow, beautiful blue color! :)
  Love
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  ReplyDelete
 7. boje su prekrasne, šteta što kvaliteta i nije neka! al zato Bipine olovke za usne rulaju! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joj da, ove za usne su savrsene, eto ocito nisu mogli pogodit oboje :(

   Delete
 8. Ova plava nijansa je ekstra, samo eto, šteta za trajnost...

  ReplyDelete
  Replies
  1. A bit ce valjda neka druga koja ce me vise usrecit :)

   Delete
 9. moram priznati da mi ta plava f..cking good izgleda *.*
  šteta što i formula nije takva :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eh sto ces, you can't have it all :D nac ce se valjda bolja formulacija

   Delete
 10. Plava nijansa je fenomenalna, ali mi je na kraju ljubicasta ostavila bolji utisak! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nazalost tako je, al nac ce se vec i neka dobra plava :)

   Delete
 11. Škoda za formulo prve, barva je res krasna.

  ReplyDelete

Thank you for coming and reading, please leave a trace of your presence here I love reading your comments :)