Saturday, December 7, 2013

Beauty UK Define fx mascara

This is my first mascara review and I suppose it will be a short one because pictures are what is important here. 

Nisam do sada pisala recenzije maskara, pa rekoh da se okušam i u tome. Pretpostavljam da će ovo biti kratko i slatko jer su slike ionako bitnije. 

cetkica beauty uk define fx maskare

This is the brush of the Define fx mascara, it's a rubber wand and it's really nice for separating your lashes, but you will see that on the pictures. For 30 kn you get 9 mL of this mascara, which is definitely on the cheap end. 

Ovo je četkica Define fx maskare, kao što vidite na slici gumena je i ima gusto poredane kratke šiljke što je čini dobrom za razdvajanje, ali to ćete već vidjeti na slikama. Ova maskara košta 30 kn za 9 mL što je definitivno jedna od jeftinijih maskara.

beauty uk define fx jedan sloj maskare

This is one coat of mascara, you can see it doesn't really add volume, but it's black, it coats my lashes nicely and separates them. For me this is a daytime mascara because I prefer something more volumizing for night. It doesn't clump or stick your lashes together, if you want volume you can first apply a volumizing mascara and then add a coat of this one to separate them. 

Na ovoj slici je stavljen jedan sloj maskare i možete vidjeti da ovo svakako nije maskara za volumen, ali je crna i fino pokriva moje trepavice i razdvaja ih. Za mene je ovo maskara za dan jer ipak volim neku koja daje više volumena za noć. Ne gruda se i ne sljepljuje trepavice, ako baš želite volumen onda recimo stavim prvo neku maskaru koja daje volumen, a onda preko stavim još i sloj ove za razdvajanje.

beauty uk define fx dva sloja maskare

This is two coats of mascara if you want a little bit more, but it's really not big of a difference. This is not a waterproof mascara but it holds up well, there is no fallout and it's really easy to take off. I'm quite satisfied with this mascara and I love that it comes in cellophane packaging so yo know that no one touched it :D and I think I will buy this again in the future. What is your favorite mascara? If you want to know how this mascara looks with the whole make up on I've already shown you some looks with it, for example this one.

Ovo su dva sloja maskare, ako želite da se malo više ističe, ali kao što vidite nije velika razlika. Ovo nije vodootporna maskara, ali se dobro drži, ne trusi se i lako se skida. Ja sam osobno prilično zadovoljna s ovom maskarom. Još jedna od pozitivnih strana je da dolazi zapakirana u celofanu tako da znam da ju nitko prije nije dirao :D Mislim da ću i u budućnosti ponovno kupiti ovu maskaru. Koja je vaša omiljena maskara? Ako vas zanima kako ova maskara izgleda s cijelim make upom već sam vam pokazivala neke lookove s njom pa pogledajte, kao na primjer ovaj.

8 comments:

 1. Ova recenzija je ko naručena.. :)

  ReplyDelete
 2. moja omiljena već neko vrijeme je essence multi action blackest black, toliko je dobra da sam odustala od daljnjeg traženja nove maskare :D
  ali da, definitivno bih voljela da dođe zapakirana u celofanu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uf nisam odavno imala multi actionku, ali nekad davno mi je bila prilicno dobra, iako mi se znala ponekad trusit, mozda bi morala opet probat koju, al to ce pricekat da potrosim ove maskare koje imam :D

   Delete
 3. Pa izgleda super za tu cijenu!
  Moje omiljene maskare su Bourjois maskare, probala sam ih dosta. Možda mi je najdraža ona najklasičnija u crnom pakiranju s bakrenim čepom. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam njih probala, ali sam cula svasta dobrog o njima, porazmislit ce se o kupovini koje, za te malo skuplje mi je bas zao dat lovu jer kratko traju, a ako mi ne odgovaraju bacena je lova :/

   Delete

Thank you for coming and reading, please leave a trace of your presence here I love reading your comments :)